[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] سكالوب الفراخ واللحم
(فراخ بانيه وبفتيك)
تتبل قطع البانيه بالبصل والفلفل الاخضر والبهارات وتنقع ليله كامله
وتانى يوم تغمس فى بيض ثم بقسماط(خبز مطحون )
وتوضع فى اطباق التفريز وتلف بالنايلون هكذا وعند الاستخدام نحمى الزيت ونهدأ النار
وتقلى فورا حتى وهى مجمده
ونفس الحال لبفتيك اللحم وطريقته نزلتها قبل كده على هذا الرابط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وايضا يفرز بنفس الطريقه
الفراخ للشوى او الصينيه
تغسل الفراخ جيدا وتتبل بالبصل والفلفل الأخضر والبهارات المفضله
وتنقع فى التتبيله
وتوضع فى اطباق التفريز هكذا
وتغلف جيدا وتحفظ فى الفريزر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]