Asoo nasser محررة الموقع
الجنس : مزاجى : دولتى : عدد المساهمات : 15 النقاط : 4198 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 28/08/1990 تاريخ التسجيل : 15/12/2012 العمر : 33
| موضوع: طريقة عمل النجرسكو السبت ديسمبر 22, 2012 3:34 pm | |
| السلام عليكم و رحمة الله و بركاته ازيكو ان شاء الله بخير النهاردة انا جايبالكو طريقة النجرسكو و هي اكلة جميلة اوي من اكلاتي المفضلة و ان شاء الله تعجبكو المكونات : 1-مكرونه شرايط و ممكن اي نوع تاني 2- صدور فراخ متقطعة مكعبات 3- زيتون اسود 4- جبنة رومي مبشورة او موتزاريلا 5-بشاميل خفيف الطريقة : 1- نسلق الفراخ و نقطعها مكعبات 2- و بعدين نسلق المكرونه 3- بعد كدة نحط حوالي نص المكرونة فى صينية مدهونة و نحط فوقها شوية من البشاميل 4-بعدين نحط فوقها مكعبات الفراخ و بعدها شرائح الزيتون الأسود 5- بعد كدة باقى المكرونة و بعدين الجبنه المبشورة و البشاميل الخفيف 6- بعدين نحط الصينية فى الفرن لحد ما وشها يحمر وده يبقي شكلها بعد ما تخرج من الفرن و بالهنا و الشفا | |
|
MANDO FAWZI المدير العام
الجنس : مزاجى : دولتى : عدد المساهمات : 78 النقاط : 4377 السٌّمعَة : 1 تاريخ الميلاد : 30/06/1996 تاريخ التسجيل : 25/11/2012 العمر : 27 الموقع : myegynew.yoo7.com
| موضوع: رد: طريقة عمل النجرسكو الإثنين ديسمبر 24, 2012 1:34 am | |
| | |
|
Asoo nasser محررة الموقع
الجنس : مزاجى : دولتى : عدد المساهمات : 15 النقاط : 4198 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 28/08/1990 تاريخ التسجيل : 15/12/2012 العمر : 33
| موضوع: رد: طريقة عمل النجرسكو الإثنين ديسمبر 24, 2012 1:47 pm | |
| | |
|